PHP Coder Romania
Cont utilizator Cont utilizator
Email Parola
Cont utilizator Cont utilizator
roen

Statistici


Începând din 1 octombrie 2011 statisticile de trafic oferite într-o variantă demonstrativă nu mai sunt înregistrate și deci nu mai pot fi accesate. Codurile pe care le-ați folosit până acum nu vor produce erori pe paginile pe care le-ați folosit, însă acestea nu vă vor mai oferi statisticile pe care le-ați accesat până acum.


Va prezentam serviciul de trafic personalizat, modul care se poate instala pe orice aplicatie realizata in php/mysql. Prin intermediul acestei aplicatii, construite de noi de la a la z puteti sti in permanenta in timp real informatii despre vizitatorii dumneavoastra: tara, ISP, IP, referrer cat si informatii despre accesari unice, afisari, chiar si pe ce pagina a intrat un vizitator. Toate aceste informatii sunt insotite de data si ora exacta a respectivei accesari.

Acest serviciu nu este gratuit intrucat ofera mult mai multe informatii decat orice alt contor gratuit. Pretul acestui modul variaza in functie de submodulele dorite, iar in pretul acestuia este inclusa taxa de instalare si punere in functiune. Se acorda service de la o luna pana la 12 luni in functie de tipul de serviciu si intelegerile contractuale.

Beneficiile acestui serviciu.
- in permanenta veti sti ce pagini fac interesul vizitatorului
- care sunt cele mai cautate produse din magazinul dumneavoastra,
- informatii despre utilizatori pentru o campanie targetata
- informatii despre locul si data accesarii
- analize diverse, rapoarte - etc.

Pentru informatii suplimentare / cereri de oferta ne puteti contacta folosind urmatorul formular, specificand tipul de serviciu dorit.

Statistici in fiecare luna din anul selectat (numai afisari, numai vizitatori sau combinat)
Pentru fiecare luna a anului se afiseaza numarul de afisari/vizitatori sub forma de bara orizontala cu dimensiunea proportionala cu procentajul realizat lunar. Exista posibilitatea sortarii ascendent sau descendent dupa ordine luni, denumire luni (ianuarie, februarie, etc.), numar vizitatori, numar afisari.

Statistici in fiecare luna din anul selectat pe zile (numai afisari, numai vizitatori sau combinat)
Pentru fiecare zi din luna selectata se afiseaza numarul de afisari/vizitatori sub forma de bara orizontala cu dimensiunea proportionala cu procentajul realizat. Exista posibilitatea sortarii ascendent sau descendent dupa ordine zile, denumire zile (luni, marti, etc.), numar vizitatori, numar afisari.

Statistici vizitatori, total sau in anumite zile, pagini accesate, ora accesarii
In fiecare zi se vor inregistra vizitatorii care intra pe site, paginile pe care le acceseaza acestia, ora accesarii, sistemele de operare, browserele folosite de acestia, tara, ip, referrer.
Triumf ®PHP Coder - web development