PHP Coder Romania
Cont utilizator Cont utilizator
Email Parola
Cont utilizator Cont utilizator
roen

Termeni si conditii


TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI www.phpcoder.ro

INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ENUNTURILE DE MAI JOS, CARE SE APLICA ACESTUI SITE SI TUTUROR MATERIALELOR DIN INTERIORUL LUI.

Accesul la prezentul Site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu Termenii si Conditiile de mai jos si cu legea statului roman.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest document sau cu Politicile de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, nu accesati sau folositi acest SITE si serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Prin acceptarea conditiilor afirmati fie ca aveti peste 18 ani, fie ca sunteti minor cu varsta de cel putin 14 ani si aveti consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta conditiile.  De asemenea, afirmati ca sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai jos si sa le respectati.
DACA AVETI VARSTA MAI MICA DE 14 ANI, VA RUGAM SA INCETATI UTILIZAREA SITE-ULUI www.phpcoder.ro .

Prin accesarea in continuare a acestui SITE si a serviciilor oferite in cadrul acestuia, va exprimati acordul cu termenii si conditiile detaliate mai jos.

VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA PREZENTUL SITE ESTE DESTINAT PROMOVARII INFORMATIILOR LEGATE DE NOUTATI DIN MUZICA, TRUPE DE MUZICA, CRONICI, INTERVIURI SI REPORTAJE REALIZATE DE www.phpcoder.ro SAU DE PARTENERII/COLABORATORII SAI, PRECUM SI PROMOVAREA PRODUSELOR DIN MAGAZINUL ONLINE, IAR MATERIALELE DIN CADRUL ACESTUIA AU SCOP PUR INFORMATIV.

Acest site este sub controlul si este operat de:
PHP CODER  S.R.L.
Reg. Com:  J/08/2503/2005
CUI:  RO18036406
Adresa:  Str. T. Vladimirescu, bl 6 sc. B, ap. 4 Fagaras Brasov 505200
Conturi IBAN:  RO26BTRL00801202140155XX
Banca Transilvania Ag Fagaras-Brasov

Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor de judecata din Romania competente in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. Accesand legatura "termeni si conditii" puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, pe baza de motiv intemeiat si fara nici o notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.Limite ale utilizarii Site-ului

Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Societatea nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

„Datele cu caracter personal” se refera la informatiile personale de identificare pe care le putem colecta de la vizitatorii acestui site, cum ar fi numele, data nasterii, adresa, sexul, adresa de email, numar de telefon, etc.

Va prezentam in continuare doar informatii cu caracter general, cu scop de informare prealabila a dumneavoastra in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Operatorul datelor colectate prin intermediul acestui site este:
PHP CODER SRL, cu sediul in Str. T. Vladimirescu, bl 6 sc. B, ap. 4 Fagaras Brasov 505200
CUI: RO18036406
Reg. Com: J/08/2503/2005

Orice operatiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfasura prin intermediul acestui site va fi insotita de informatii detaliate si explicite, care sa va permita sa faceti alegerile corespunzatoare, in conformitate cu drepturile si interesele dvs legitime, aplicabile de la caz la caz.

PHP CODER SRL va inregistra doar acele date personale pe care le veti completa de buna-voie. PHP CODER SRL va asigura ca nu va colecta niciun fel de date personale cu ocazia vizitarii acestui site de catre dumneavoastra, daca nu ne veti furniza voluntar aceste date, printr-o manifestare de vointa expresa si neechivoca in acest sens. Atunci cand ne furnizati aceste date personale,  va vom indica in mod expres scopul in care intentionam sa folosim acele informatii in felurile descrise in cadrul acestor Termeni legali, sau in cadrul prezentului site si va vom cere consimtamantul expres si neechivoc pentru orice asemenea utilizare.

Astfel, datele dumneavoastra personale ce vor fi colectate in activitati promotionale ulterioare, vor intra in baza de date a PHP CODER SRL, inregistrata la ANSPDCP sub numarul de operator _____, si vor fi prelucrate prin agenti desemnati de acesta, ce pot fi adusi la cerere la cunostinta fiecarui participant in parte si care vor actiona in calitate de imputernicit al Societatii. Datele dumneavoastra personale vor fi dezvăluite doar angajatilor Societatii si angajatilor imputernicitului, in scopul prelucrarii.

PHP CODER SRL este inregistrata in calitate de operator pentru prelucrarea de date cu caracter personal:

a) in scop de marketing, reclama si publicitate si servicii de comunicatii electronice (comert on-line prin intermediul site-urilor proprietatea PHP CODER SRL)- in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul _______, conform Legii nr. 677/2001;

 

 

Scopurile tipice sunt urmatoarele:

(i) Raspunsul la cererile dumneavoastra

Atunci cand ne trimiteti datele dumneavoastra personale in contextul de a ne pune o intrebare sau de a formula o cerere (de exemplu, despre Societate, sau despre produsele noastre, sau despre calitatea ori disponibilitatea acestora), vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la intrebarea/cererea dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra unor terte parti (vezi „persoane imputernicite”), tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dvs, cu promptitudinde si in mod corect si numai in acest scop.

(ii) Initierea unei promotii

S-ar putea sa folosim datele personale transmise de dvs. intr-un formular de inscriere pentru un concurs, in scopul desfasurarii unor concursuri/promotii conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, dupa caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a castigatorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor etc. Concursul poate fi administrat in numele nostru de agentii terte parti (persoane imputernicite, inregistrate de asemenea la autoritatea de supraveghere in domeniul protectiei datelor cu caracter personal) care ar putea avea acces la datele pe care le trimiteti dumneavoastra (vezi „persoane imputernicite”). Orice astfel de persoana imputernicita va fi prezentata cu datele de identificare si operatiunile exprese si limitativ prevazute, in care acesta este imputernicit sa activeze.

Orice transfer necesar al datelor dvs personale va va fi adus la cunostinta si explicat in mod detaliat, iar in situatiile unde este obligatoriu, va va fi cerut acordul in mod expres pentru astfel de operatiuni.

(iii) Marketing direct

Atunci cand veti mentiona in mod expres in cererea dvs. ca doriti sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite din timp in timp informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ati exprimat acordul pentru folosirea datelor dvs. personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord. Daca veti fi de acord, putem si sa transmitem datele dumneavoastra altor firme partenere, care ar putea dori sa va trimita informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile lor, dupa cum se va preciza la data cand colectam datele dumneavoastra. Oricand, insa, va puteti retrage (cu “dezabonare”) din asemenea contract viitor. O asemenea retragere/ dezabonare va conduce la incetarea oricarei asemenea trimiteri catre dvs.

Pe de alta parte, aveti dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastra personale, sau de a intrerupe orice legatura a dumneavoastra cu prezentul site in orice moment. Va rugam sa completati un formular electronic sau sa trimiteti prin posta, pe adresa noastra, cererea dvs. in acest sens, precum si orice alta cerere, intrebare sau comentariu referitotoare la folosirea datelor dumneavoastra personale.

Durata prelucrarilor

Intentia noastra este aceea de a pastra un contact permanent cu clientii nostri si de a initia legaturi stranse cu potentiali consumatori. De aceea, scopul nostru este sa va oferim o pagina interactiva, care printre altele are drept scop sa rasplateasca fidelitatea vizitatorilor sai. In acest sens, pentru un contact permanent, intentia noastra este ca prelucrarea datelor dvs sa fie efectuata pentru o perioada cat mai indelungata.

Pentru orice operatiune pe care urmeaza sa o facem asupra datelor dvs personale va vom solicita acordul cu privire la durata de prelucrare propusa de noi sau va vom oferi alternative care sa satisfaca nevoile dvs.

Durata prelucrarii se face pana la manifestarea dreptului de opozitie.
Dupa incetarea prelucrarii, datele dvs vor fi sterse sau transformate in date anonime, ce urmeaza a fi folosite numai in scopuri statistice.

Pentru fiecare activitate ce implica colectare de date personale va veti da acordul pentru includerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza de date a Societatii. Baza de date astfel creata va fi folosita in scopurile: reclama, marketing si publicitate si/sau comunicatii electronice (comert online prin intermediul site-urilor proprietatea PHP CODER SRL).

De asemenea, prin activitatile de marketing direct ulterior, veti fi tinuti la curent cu mesaje informative din partea noastra si cu ofertele de bunuri si servicii comercializate de partenerii nostri prin e-mail, sms, etc.

Dezvaluirea datelor personale se va face pana la exercitarea dreptului de opozitie, nu vor fi transferate in strainatate iar comunicarea acestora catre terti se va face doar cu consimtamantul dumneavoastra.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice PHP CODER SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.Scopul colectării datelor este: RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE si SERVICII DE COMUNICATII ELECTRONICE (comert online prin intermediul site-urilor proprietatea PHPCODER.RO). Sunteţi /nu sunteţi obligat(ă) (dupa caz) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare INSCRIERII LA DIVERSE PROMOTII, CONCURSURI ONLINE SAU ABONARE LA NEWSLETTER PE SITEUL www.phpcoder.ro.  Refuzul dvs. determină IMPOSIBILITATEA ABONARII / INSCRIERII LA DIVERSE PROMOTII, CONCURSURI ONLINE SAU ABONARE LA NEWSLETTER, astfel neavand posibilitatea de a primi diverse noutati pe email sau de a participa la concursurile/promotiile PHP CODER SRL.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi NU SUNT comunicate ALTOR DESTINATARI.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor detaliate mai jos.

- dreptul de acces la date: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de catre Societate;

- dreptul de interventie asupra datelor: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit:

1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

3. realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

- dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SEDIUL FIRMEI PHP CODER SRL. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei in cazul in care cererile scrise nu s-au putut remedia pe cale amiabila in termen de 90 de zile de la data primirii cererii. Datele dumneavoastră NU VOR FI TRANSFERATE în străinătate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Categorii de date prelucrate de PHP CODER SRL in momentul inscrierii la diverse promotii/concursuri online si abonari la newsletter: numele si prenumele, sexul, porecla/pseudonim, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa (domiciliu, resedinta), email, parola cont, imagine asociata contului.

Categoriile de destinatari ale datelor prelucrate de PHP CODER SRL: persoana vizata si partenerii contractuali ai operatorului. Garantiile care insotesc dezvaluirea datelor catre terti: consimtamantul persoanei vizate.

Categorii de persoane vizate: clienti/potentiali clienti, abonati. 

 

Transmiterea informatiilor prin intermediul Internetului

Orice informatie pe care o veti dezvalui pe Site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le faceti cand utilizati acest Site. Prin urmare, Societatea nu va fi responsabila pentru prejudiciile pe care le veti putea suferi dumneavoastra sau alta persoana ca rezultat al interceptiei neautorizate in cadrul utilizarii acestui Site.

Declaraţie de non-garanţie

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ şi "în forma disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garanţii cu privire la acurateţea sau completitudinea Conţinutului pus la dispoziţie prin intermediul Site-ului şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi Societatea nu va fi parte şi nu va fi responsabila în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

Limitarea răspunderii

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Societatea nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din:

(a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul;

(b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul;

(c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut;

(d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului;

(e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni“ sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de către un terţ;

(f) orice altă chestiune privind Site-ul, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

 

 

Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.

Declaraţie de renunţare şi indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a Declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile Declaraţiei privind furnizare a serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale Declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

Legislaţia în vigoare

Această Declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societatii în temeiul prezentei Declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societate împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei Declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societatii, instanţelor din Romania sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

 

Modificari ale termenilor si conditiilor

Orice schimbari viitoare vor fi afisate pe aceasta pagina www.phpcoder.ro in cadrul sectiunii “Termeni si Conditii”. PHP CODER SRL nu este obligat sa furnizeze informatii privind schimbarea politicii de confidentialitate, utilizatorii fiind singurii responsabili sa verifice regulat termenii si conditiile pentru orice noutati/schimbari.


Comentarii/Cereri

Dacă aveţi orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaraţie sau Serviciul, vă rugăm să contactaţi Societatea printr-o scrisoare trimisa pe adresa societatii.

1. Prezentarea, acceptarea si utilizarea serviciilor PHP Coder 
Serviciile prezentate si operate de catre echipa PHP Coder sunt oferite sub rezerva respectarii prezentelor Conditii de utilizare ale serviciilor si a oricaror alte reguli si politici care vor fi publicate de echipa PHP Coder. 
Prezentele Conditii ale serviciilor cuprind toate reglementarile si conditiile de derulare a Serviciilor intre PHP Coder si Membri si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat mai jos. 
Pentru cei care devin membri prin completarea formalurului de inregistrare va declarati acordul cu privire la prezentele servicii cat si a celor suplimentare valabile numai pentru membri. Echipa PHP Coder nu poate fi trasa la raspundere pentru pagube(*) sau stricaciuni(*) suferite de catre vizitatori ori membri prin vizitarea si/sau utilizarea informatiilor si a serviciilor oferite in cadrul PHP Coder sau a unor actiuni care pot avea legatura cu PHP Coder si/sau cu terti. (*) fizice sau/si morale sau/si financiare sau/si orice conflicte in legatura sau/si despre PHP Coder. 

2. Descrierea serviciilor PHP Coder 
PHP Coder asigura membrului posibilitatea de navigarea in cadrul PHP Coder si de a primi si receptiona posta electronica ('e-mail') prin intermediul retelei Internet (World Wide Web) cu noutati si diverse informari din domeniile prezentate de PHP Coder. Membrul trebuie sa aiba propria conexiune la Internet (sa aiba intregul echipament necesar pentru a stabili o conexiune catre World Wide Web). In legatura cu acest serviciu, membrul este de acord sa: (1) sa asigure anumite informatii curente, complete si precise despre Membru asa cum sunt cerute de Serviciu, (2) sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise. Toate informatiile cerute la inscriere vor fi cunoscute ca 'Date de inregistrare'. In continuare, Membrul acorda PHP Coder permisiunea de a dezvalui unei terte parti anumite Date de inregistrare despre Membru si Serviciu la un loc, dar acest lucru se va face fara mentionarea numelui, adresei de e-mail, a celei postale sau numarului de telefon ale Membrului cu exceptia cazului in care: (1) Membrul imputerniceste in mod expres PHP Coder sau oricare alta persoana desemnata special de catre Membru pentru a dezvalui aceste informatii sau (2) PHP Coder trebuie sa dezvaluie aceste informatii in cadrul oricarui proces legal intentat firmei PHP Coder. 
Daca orice informatie furnizata de membru este eronata, PHP Coder isi rezerva dreptul de a termina calitatea de membru a Membrului si dreptul de a folosi Serviciul. 

3. Modificarea conditiilor de utilizare a serviciilor PHP Coder 
PHP Coder poate schimba prezentele Conditii ale serviciului in orice moment. Inaintea oricarei modificari a acestora, PHP Coder va instiinta Membrul prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va apare in momentul accesarii Serviciilor. 
Folosirea in continuare a Serviciului de catre Membru constituie un raspuns afirmativ de (1) acceptare a Conditiilor serviciului si (2) acordul Membrului de a se conforma Conditiilor serviciului, precum si a modificarilor sale. 

4. Eventuale modificari ale serviciilor PHP Coder. 
PHP Coder isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul fara notificare scrisa. PHP Coder nu poate fi facuta raspunzatoare in fata Vizitatorului, Membrilor sau a unei terte parti daca PHP Coder isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul. 

5. Confidentialitate 
Atat accesul electronic pe PHP Coder cat si posta electronica (e-mail) este o corespondenta privata intre expeditor si destinatar. PHP Coder nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private ale oricarui membru in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau acest lucru este necesar pentru a: (1) respecta prevederile legii sau indeplini procedurile legale intr-un proces intentat firmei prorietare a PHP Coder (2) proteja si apara drepturile PHP Coder, sau (3) actiona sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului. Membrul confirma si este de acord ca firma proprietara a PHP Coder nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora. Membrul confirma si este de acord ca anumite procesari tehnice ale mesajelor si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru: (1) trimiterea si primirea mesajelor, (2) conformarea cu cerintele de conectare la reteaua Internet, (3) conformarea cu limitarile Serviciului sau (4) conformarea cu alte cerinte similare. 

6. Datele de login si securitatea datelor. 
Odata devenit Membru al Serviciilor, veti primi o parola si un cont. Sunteti in intregime raspunzator de pastrarea confidentialiatii parolei si contului, mai mult, sunteti in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul Dvs sau navigand in cadrul PHP Coder. Va puteti schimba parola in orice moment urmand pasii din instructiunile de utilizare; puteti de asemenea sa va deschideti un nou cont si sa inchideti unul vechi dupa dorinta Dvs. Membrul este de acord sa notifice PHP Coder asupra oricarei folosiri neautorizate a contului Membrului sau orice alte violare a securitatii cunoscuta de Membru. 

7. Garantii. 
Vizitatorii si membrii PHP Coder sunt de acord ca folosesc serviciile pe proriul lor risc. PHP Coder denunta garantii de orice fel, expimata sau ilicita expimata sau implicita, dar nu limitata la garantiile acordate marfurilor de folosire intr-un anumit scop sau de ne-atingere. PHP Coder nu acorda garantii ca serviciile vor fi conform dorintelor vizitatorilor sau membrilor sau ca serviciile oferite vor fi prezente online nonstop, sigure, fara erori si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma utilizarii serviciilor PHP Coder vor fi corecte sau ca eventuale defecte ale aplicatiilor vor fi corectate. Utilizatorii aplicatiilor PHP Coder cat si membrii aplicatiilor sunt de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii, muzica etc. obtinute prin vizitarea si/sau utilizarea serviciilor PHP Coder se va face la discretia si pe riscul vizitatorilor/membrilor ce vor fi singurii raspunzatori pentru orice avarie si/sau pierdere de date la computerele acestora ca rezultat al accesarii sau transferului unor asemenea materiale sau/si date. PHP Coder nu acorda nici un fel de garantie la nici un fel de bunuri sau/si servicii cumparate sau obtinute folosind aceste servicii sau orice alte trenzactii procesate folosind aceste servicii. Nici un fel de informatie sau acord, verbal sau scris obtinut de membrii PHP Coder nu va acorda nici un fel de garantie in afara cazurilor expres mentionate. 

8. Daune, raspunderi. 
PHP Coder nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale, tangentiale rezultand din navigarea in cadrul PHP Coder, folosirea serviciilor sau incapacitatea de folosire a serviciilor, pentru costul de procurare a unor bunuri sau/si servicii sau rezultand din cumpararea sau obtinerea oricaror bunuri si/sau servicii, a mesajelor receptionate sau a tranzactiilor introduse prin acest serviciu sau rezultand din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor membrilor dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte intangibile, chiar daca PHP Coder a fost incunostiintata de posibilitatea unor asemenea daune. 

9. Calitate de membru si revinderea serviciilor. 
Dreptul de folosinta a serviciului este un drept personal al Membrului PHP Coder. Membrul este de acord sa nu revanda sau sa foloseasca Serviciul in scopuri comerciale, fara acordul expres al PHP Coder. 

10. Comportarea membrilor. 
Membrul este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin folosire unui Serviciu. Folosirea de catre Membru a Serviciului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international. Membrul este de acord: (1) sa respecte prevederile legii cu privire la transmisiile de date tehnice; (2) sa nu foloseasca Serviciul in scopuri ilegale; (3) sa nu interfereze sau sa afecteze retelele conectate la Serviciu; (4) sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare. 
Serviciul foloseste reteua Internet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea comportarea Membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Membrul nu va folosi Serviciul pentru a trimite scrisori inlantuite, mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. Membrul consimte sa nu transmita prin Serviciu nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Membrul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa. Membrul nu se va amesteca si nu va influenta folosirea de catre al Membru sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a Serviciului sau a altor Servicii similare. 
PHP Coder, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la Serviciu daca comportarea Membrului nu se va conforma prezentelor Conditii ale serviciului. 
In cazul site-urilor din directorul web, echipa PHP Coder.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau muta anumite site-uri daca acestea nu corespund categoriei respective si/sau sunt nefunctionale si/sau incalca anumite reguli prezente in aceste conditii.

11. Consimtamant si Degrevari 
Membrul consimte sa degreveze PHP Coder, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre Membru a Serviciului, violarea Contractului de Servicii de catre Membru sau din folosirea de catre o alta persoana a Serviciului prin computerul Membrului, de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati. 

12. Terminarea serviciilor 
Membrul sau PHP Coder pot termina Serviciul cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. PHP Coder nu poate fi raspunzatoare catre Membru sau oricare alta terta parte pentru terminarea Serviciilor. Daca Membrul are obiectii in legatura cu prezentele Conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de Serviciu in orice fel, Membrul are urmatoarele optiuni: (1) sa intrerupa Serviciul; (2) sa renunte la calitatea de Membru la Serviciu; (3) sa instiinteze PHP Coder pentru terminarea Serviciului. La terminarea Serviciului, dreptul Membrului de a folosi Serviciul si software-ul aferent inceteaza imediat. Membrul nu va avea nici un drept sa ceara iar PHP Coder nici un fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale membrului catre sau dinspre oricare terta persoane. 

13. Drepturi de proprietate asupra continutului 
Atat vizitatorul cat si Membrul recunoaste ca continutul, incluzand dar nu limitandu-se la text, software, muzica, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale continute in publicitatea sponsorizata sau informatie comerciala distribuita prin accesarea PHP Coder sau/si e-mail prezentata Membrului prin Serviciu ("Continut") de catre PHP Coder si organizatorii de promovare, sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate, patente sau alte legi si drepturi de proprietate. De aceea, Vizitatorului cat si Membrului ii este permis sa foloseasca acest Continut numai cu autorizare expresa a Serviciului sau a organizatorilor de promotion. Vizitatorul sau Membrul nu poate copia, reproduce, distribui sau crea produse derivative din respectivul Continut fara acordul expres al Serviciului sau a organizatorului de promovare. 
Membrul este raspunzator in totalitate de continutul tuturor mesajelor (text si/sau imagini) adaugate sau modificate de catre persoana sa pe acest site, inclusiv utilizatorii ce isi inscriu siteul in directorul web, chiar daca sunt validate de catre un operator uman (sunt verificate integritatea continutului, a datelor de contact, ortografia, dar nu sunt verificate din punct de vedere al veridicitatii lor, intrucat doar membrul este raspunzator de acest lucru). 


14. LEGI
Prezentele Conditii ale serviciului vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Vizitatorii, Membrii si PHP Coder sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare. Inabilitatea PHP Coder de a aplica orice drept sau prevedere ale prezentelor Conditii ale serviciului nu va constitui o derogare de la aplicarea ulterioara a acestor drepturi in afara cazului in care acest lucru este incuviintat de catre PHP Coder in scris. Vizitatorii si Membrii PHP Coder sunt de acord ca orice cauza ridicata din sau cu referire la serviciile prezentate in PHP Coder devine nula si neavenita. Prezentul regulament propus de PHP Coder nu are nici o semnificatie legala sau contractuala, si se doreste a fi cu titlu informativ. 

 

Politica de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin intermediul site-ului www.phpcoder.ro  este disponibila aici

PRIN ACCESAREA SI FOLOSIREA SITE-ULUI, CONFIRMATI CA ATI CITIT SI ATI ACCEPTAT TERMENII SI CONDITIILE, PRECUM SI CELELALTE POLITICI DE SECURITATE.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE DUMNEAVOASTRA IMPLICA ACCEPTAREA NECONDITIONATA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII.

IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII, VA RUGAM INCETATI NAVIGAREA PE ACEST SITE.

 

--------------------------------------------------------------------------------

Pentru probleme sau situatii neprevazute ne puteti contacta folosind formularul de la pagina de contact

Copyright © 2015 PHPCODER.ro. Toate drepturile rezervate.

Triumf ®PHP Coder - web development